Ένα Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός Έρχεται στην Άνδρο: Το Andrus Beer Trail Race Festival 2024

 Ένα Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός Έρχεται στην Άνδρο: Το Andrus Beer Trail Race Festival 2024
30 Μαρτίου 2024

Andrus Beer Trail Race Festival 2024

Το Andros Secrets σας παρουσιάζει το πρώτο Andrus Beer Trail Race Festival, ένα συναρπαστικό τριήμερο που υπόσχεται να γίνει θεσμός για τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος και όχι μόνο. Οι οργανωτές του φεστιβάλ έχουν σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τον αθλητισμό με τον πολιτισμό και την απόλαυση της φύσης, με στόχο να αναδείξουν τον φυσικό πλούτο του νησιού και να προσελκύσουν τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού. Αυτό το μοναδικό γεγονός θα λάβει χώρα στις 14 - 16/06/2024, στο καταπράσινο νησί των Κυκλάδων, την Άνδρο, και στον παραδοσιακό οικισμό του Κορθίου.

Το 1ο Andrus Beer Trail Race Festival έχει στόχο να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους.

 

Σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος να απολαύσουν 4 υπέροχες διαδρομές, διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας που σίγουρα θα τους συναρπάσουν!

 

Οι Διαδρομές του Andrus Beer Trail Race Festival

Διαδρομή Gerakones Challenge

Την Gerakones Challenge, η οποία είναι η μεγάλη και απαιτητική διαδρομή μήκους 30 χλμ. και 1790 μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και απευθύνεται σε καλά προπονημένους δρομείς με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

 

Διαδρομή Korthi Adventure

Την Korthi Adventure, η οποία διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Με μήκος 15 χλμ. και θετική υψομετρική διαφορά 650 μ. απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν.

 

Διαδρομή Grias Pidima Encounter

Την Grias Pidima Encounter, η οποία είναι μια εύκολη διαδρομή συνολικού μήκους 5 χλμ. και θετική υψομετρική διαφορά 265 μ., καθαρά ψυχαγωγική. Στόχος της είναι να φέρει τους δρομείς της ασφάλτου στα μονοπάτια των ορεινών αγώνων!

 

Διαδρομή Future Champions

Τέλος, την Future Champions, η οποία με μήκος 1 χλμ., απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους και έχει στόχο να τους φέρει σε επαφή με τη φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. 

 

Η Trail Pro έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών. Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems, εγγυώνται τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

 

Σας περιμένουμε όλους να μοιραστείτε αυτήν τη μοναδική εμπειρία μαζί μας!