Πως θα πάτε

Ταξιδέψτε στην Άνδρο

Η Άνδρος είναι ένα από τα πιο κοντινά νησιά στην Αθήνα, μόλις 2 ώρες με το πλοίο από το λιμάνι της Ραφήνας. Η Άνδρος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και απέχει 37 ναυτικά μίλια από την Αττική. Μπορείτε να προσεγγίσετε το νησί με πλοίο από την Αθήνα από το λιμάνι της Ραφήνας ή από άλλα κοντινά νησιά όπως η Τήνος, η Μύκονος και σπανιότερα από Σύρο, Πάρο και Νάξο.Ταξίδι με το πλοίο

Τα πλοία για Άνδρο αναχωρούν από το λιμάνι της Ραφήνας και όχι από το λιμάνι του Πειραιά. Υπάρχουν 3 τρόποι για να φτάσετε από την Αθήνα στη Ραφήνα. Με ταξί, με αυτοκίνητο ή με λεωφορείο από το σταθμό του μετρό στο Νομισματοκοπείο και μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια εδώ. Το λιμάνι της Ραφήνας βρίσκεται σχετικά κοντά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η διαδρομή μεταξύ του λιμανιού της Ραφήνας και του αεροδρομίου της Αθήνας διαρκεί περίπου 30 λεπτά με το λεωφορείο και μπορείτε να δείτε το δρομολόγιο εδώ. Οι μεταφορές γίνονται με πλοία από τρεις εταιρείες Golden Star Ferries, Fast Ferries και Sea Jets.

Ενημερωθείτε για τις τοπικές συγκοινωνίες, προκειμένου να οργανώσετε τη μεταφορά σας προς το ξενοδοχείο και να εξερευνήσετε όλα τα μέρη της Άνδρου!