Χριστουγεννιάτικη Πανανδριακή Γιορτή 2022

Χριστουγεννιάτικη Πανανδριακή Γιορτή 2022
24 Νοεμβρίου 2022

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:00, το λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο ζωντανεύει με λάμψη και μουσική στην 2η Χριστουγεννιάτικη Πανανδριακή γιορτή!

Με οικοδεσπότες το Χορευτικό Όμιλο Υδρούσας, τον Δήμο Άνδρου και συνδιοργανωτή το Φιλοπρόοδο Όμιλο «Το Γαύριο», το λιμάνι του Γαυρίου «φοράει τα καλά του» και σας υποδέχεται σε μια πανανδριακή γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Η Πανανδριακή χριστουγεννιάτικη γιορτή έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Φέτος θα στηρίξουμε όλοι μαζί το Φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικιών Άνδρου, έναν σύλλογο που ιδρύθηκε το 1983 και στηρίζει τις άπορες οικογένειες της Άνδρου.

Τα γιορτινά φώτα ανάβουν υπό τους ήχους της μουσικής και χαρίζουν τη λάμψη τους σε όλο το λιμάνι του Γαυρίου δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα που υπόσχεται να σας μαγέψει.

Θα υπάρξουν αμέτρητες δράσεις και εργαστήρια για παιδιά και οικογένειες. Από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική που θα πλημμυρίσει με τις φωνές όλων των μαθητών μαθητριών όλων των σχολικών βαθμίδων του νησιού μας.

Φυσικά, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με ένα φαντασμαγορικό σόου.

Εντυπωσιακές συμμετοχές όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η Ελευθερία Παπαμιχαήλ με τις μουσικές της.

Θα συμμετέχουν σύλλογοι από όλο το νησί πλαισιώνοντας τη γιορτή με τα κεράσματα τους και τα Χριστουγεννιάτικα Bazaar!!!

Σας περιμένουμε όλους, μαζί να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων,αποκαλυπτικό και διαχρονικό,που είναι η αγάπη για τον άνθρωπο.

Ας βοηθήσουμε όλοι, το άστρο των Χριστουγέννων να λάμψει για όλα τα παιδιά!

 

Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας