Το Andros Secrets στην «Καθημερινή» και τους «New York Times»

Το Andros Secrets στην «Καθημερινή» και τους «New York Times»
29 Αυγούστου 2022

Το αφιέρωμα του περιοδικού της Καθημερινής GREECE IS στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και στην Άνδρο μας.

 

Το περιοδικό GREECE IS για το Νότιο Αιγαίο κυκλοφόρισε με την εφημερίδα «Καθημερινή» και με την «New York Times International Edition». Όλες οι κυκλάδες και τα δωδεκάνησα περιλαμβάνονται σε ένα χρήσιμο οδηγό. Γνωρίστε σημαντικούς προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου. Το κείμενο για την Άνδρο είναι του Γιώργου Λιάλιου και η φωτογρφία είναι του Andros Secrets και του Νίκου Καλδέλη.

 

Άνδρος

37°49’Β 24°55’Δ

ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ – μια σπάνια ευλογία για τις Κυκλάδες – Η Άνδρος είναι ένα πλούσιο νησί για τη φυσική ομορφιά και τις απρόσμενες χαρές που προσφέρει στους επισκέπτες του. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αυτοκίνητο και η προθυμία να οδηγήσετε μεγάλες αποστάσεις; ακόμα και στη μέση του καλοκαιριού, θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα πλήθη σε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές απομονωμένες παραλίες του Νοτίου Αιγαίου.
Χάρη στο μέγεθός του, το νησί δεν έχει τόσο κόσμο όπως οι γείτονές του. Εκτός από την αρχοντική Χώρα, πρέπει οποσδήποτε να επισκεφτείτε και κάποια από τα άλλα χωριά, όπως το Κόρθι, τις Στενιές, το Συνετή και την Παλαιόπολη. είναι όλα γοητευτικά
και γραφικά.

 

Φωτογραφία: Andros Secrets / Νίκος Καλδέλης

 

* Πλοίο ή ταχύπλοο από Ραφήνα (2-4 ώρες).

 

 

Για να αγοράσετε ή να διαβάσετε το τεύχος του περιοδικού GREECE IS μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα https://www.greece-is.com/ .