Το Andros Secrets στην έκθεση ITB Berlin 2023

Το Andros Secrets στην έκθεση ITB Berlin 2023
10 Μαρτίου 2023

Το Andros Secrets επισκέφτηκε την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στον κόσμο, την World’s Leading Travel Trade Show, ITB Berlin 2023 στο Βερολίνο και ταξίδεψε την Άνδρο μας σε όλο τον κόσμο.

Η παρουσία μας στην έκθεση αυτή έχει σκοπό την προβολή του Andros Secrets και του νησιού της Άνδρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό μας υλικό, τόσο από το site όσο και από τα social media, μέσα από πληροφορίες και δράσεις, καθώς και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος. 

Επίσης, στα πλαίσια της επίσκεψής μας, πραγματοποιήσαμε συναντήσεις για την δικτύωση με αρκετούς ενδιαφερόμενους στον επιχειρηματικό κλάδο του τουρισμού, όπου η χώρα μας πρωταγωνιστεί. Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με εκθέτες τουριστικά γραφεία από Γερμανία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ισραήλ κ.α., συμμετείχαμε σε σεμινάρια, γνωρίσαμε νέες ιδέες, αφουγκραστήκαμε τις τάσεις της τουριστικής αγοράς, καθώς και τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των τουριστών σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της εποχής. 

Συγκεντρώνοντας το Who is Who της ταξιδιωτικής βιομηχανίας με εκθέτες από 180+ χώρες, κάθε χρόνο η ITB Berlin είναι το κεντρικό φόρουμ επικοινωνίας και μάρκετινγκ και η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση υπηρεσιών για την ταξιδιωτική βιομηχανία.

Είναι μια έκθεση που αποτελεί έναν αξιόπιστο «δείκτη» αποτύπωσης των τάσεων που επικρατούν στον κλάδο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, όπου έχει συγκεντρωθεί το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου του τουρισμού.

 

 

Andros Secrets Team