Olives & Joy Retreat | 20-25 Οκτωβρίου 2023

Olives & Joy Retreat | 20-25 Οκτωβρίου 2023
04 Ιουλίου 2023

Συγκομιδή Ελιάς: Olives & Joy retreat στην Άνδρο

Για το επερχόμενο retreat υπάρχει μια αποκλειστική έκπτωση 300 ευρώ μέχρι το τέλος Ιουλίου!

Ημερομηνίες: 20 έως 25 Οκτωβρίου 2023

Ελάτε να ζήσετε λίγη από την αυθεντικότητα του ελληνικού πολιτισμού και της τοπικής ζωής στο "Olives & Joy", μια συναρπαστική απόδραση στη μαγευτική Άνδρο. Συμμετέχετε κι εσείς στην διαδικασία συγκομιδής της ελιάς, καθώς τα καταπράσινα δένδρα μας δίνουν γενεόδωρα τον πολύτιμο καρπό τους.

 

 

Ανακαλύψτε το θαύμα του ελαιολάδου, ένα ζωτικό προϊόν της ελληνικής φύσης, και ζείστε όλη την διαδικασία συγκομιδής, απόσταξης και μαγειρικής με αυτό το χρυσό υγρό. Εξερευνήστε τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού, δοκιμάστε εκλεκτά κρασιά, χειροποίητα τυριά και νοστιμιές της Άνδρου, όλα με αγάπη προετοιμασμένα από προσωπικότητες του νησιού που σας ανοίγουν τα σπίτια τους.

 

 

Μείνετε στο γοητευτικό Touchstone House & Villa Perivoli, απολαμβάνοντας τον καθημερινό διαλογισμό, τις εκδρομές στην παραλία και την επίσκεψη σε μοναστήρι. Απολαύστε νόστιμα γεύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού δείπνου σε ένα μοναδικό αρχοντικό σπίτι, όπου εκεί οι φιλίες ανθίζουν.

 

 

Απολαύστε στιγμές γαλήνης και βυθιστείτε στη φυσική ομορφιά του νησιού με αναζωογονητικές πεζοπορίες. Αγκαλιάστε τον αυθεντικό ρυθμό της Άνδρου καθώς σας τυλίγει, δημιουργώντας μια βαθιά σύνδεση με τα στοιχεία της φύσης και την τοπική κοινωνία. Το retreat είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για μια μικρή ομάδα δέκα συμμετεχόντων, εξασφαλίζοντας μια οικεία και αξέχαστη εμπειρία που θα σας αναζωογονήσει και θα σας εμπνεύσει.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Διαμονή για πέντε νύχτες
  • Όλα τα γεύματα, ποτά και ενδιάμεσα σνακ
  • Μάθημα μαγειρικής
  • Εκδρομές πεζοπορίας
  • Καθημερινός πρωινός διαλογισμός
  • Επίσκεψη σε μοναστήρι
  • Γευσιγνωσία Κρασιών
  • Εκδρομές στην παραλία
  • Γεύματα σε γραφικά εστιατόρια και χωριά
  • Μετακινήσεις από και προς το λιμάνι και προς όλους τους προορισμούς του γκρουπ

 

Διαμονή & Τιμές:
Villa Perivoli και Touchstone House, με επιλογές για μονόκλινη ή δίκλινη διαμονή.

Πως θα φτάσετε στην Άνδρο:
Η Άνδρος είναι εύκολα προσβάσιμη με 2 ώρες ακτοπλοϊκή διαδρομή από το λιμάνι της Ραφήνας στην Αθήνα.

Πολιτική πληρωμών και ακύρωσης:
Κατά την εγγραφή απαιτείται πλήρης πληρωμή, χωρίς επιστροφή χρημάτων. Εάν βρείτε αντικαταστάτη επισκέπτη, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Καιρός & ταξιδιωτική ασφάλιση:
Σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων, το δρομολόγιο θα προσαρμοστεί. Συνιστάται ταξιδιωτική ασφάλεια.

Ξεκινήστε ένα αξέχαστο ταξίδι στο Olives & Joy, όπου σας περιμένει η μαγεία του ελληνικού πολιτισμού και η γοητεία του νησιού της Άνδρου. Κλείστε τη θέση σας τώρα και γίνετε μέρος αυτού του αξιοσημείωτου retreat.

 

Τρεις γυναίκες βρίσκονται στο τιμόνι αυτού του retreat: Δέσποινα Γιανόπουλος Λάντερς, Μέλια Τατάκη και Ναταλία Χριστοδούλου. Όλες τους είναι επιχειρηματίες με πάθος για τα ταξίδια, το φαγητό, τη φύση, την καινοτομία και την εσωτερική διακόσμηση. Στενές φίλες εδώ και πολύ καιρό, έχουν ενώσει τις δεξιότητες τους και έχουν μοιραστεί την αγάπη τους για το γέλιο και τις αξέχαστες εμπειρίες για να δημιουργήσουν αυτά τα μοναδικά retreats.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.oliveandloveretreats.com ή επικοινωνήστε μέσω email: [email protected] και instagram: @oliveandloveretreats.

 

Η διαμονή περιλαμβάνει:

Η Villa Perivoli, ένα αρχοντικό 200 ετών που ανακαινίστηκε από την ίδρυση με μεγάλη επιμέλεια, ώστε να διατηρηθούν όλα τα παραδοσιακά και μοναδικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. τους χοντρούς πέτρινους τοίχους, τις καμάρες, τις ψηλές οροφές και τα παλιά τζάκια, μετατρέποντάς το σε μια άνετη και κομψή πολυτελή βίλα με μοντέρνα αίσθηση και κορυφαίες ανέσεις.

 

 

Touchstone House, μια αγροικία του 18ου αιώνα, που ανήκει στην αείμνηστη Ελληνίδα ηθοποιό Ειρήνη Παπά. Μια πρόσφατη αλλαγή ιδιοκτησίας έφερε μαζί της ένα νέο όραμα και τη δημιουργική συνεργασία της αρχιτέκτονας Ελίνας Λούκου και της Μέλιας Τατάκη. Η κομψή, εννοιολογική και κομψή προσέγγισή του στους εσωτερικούς χώρους επαναπροσδιορίζει την έννοια του παραδοσιακού ελληνικού σικ και κέρδισε τον πρώτο Έπαινο στα Greek Architecture Awards 2022 για το μοναδικό του σχεδιασμό.

 

 

Οι Βίλες είναι μεγάλες, με όμορφα υπνοδωμάτια και μπάνια, κουζίνα και πολλούς χώρους καθιστικού, πισίνες, αίθρια και κόγχες. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στους τεράστιους κήπους και να απολαύσουν τα πολλά λουλούδια, οπωροφόρα και ελαιόδεντρα.

Αυτό το καταφύγιο περιορίζεται στα 10 άτομα με κρατήσεις διαθέσιμες με σειρά προτεραιότητας.