Lemons & Laughter Retreat | 23-28 Απριλίου 2024

Lemons & Laughter Retreat | 23-28 Απριλίου 2024
22 Δεκεμβρίου 2023

Εναλλακτικές διακοπές στο νησί της Άνδρου

Κάθε Απρίλιο η Άνδρος είναι στα καλύτερά της. Οι περίφημες πηγές και οι καταρράκτες του νησιού ζωντανεύουν, τα αγριολούλουδα απλώνονται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι και το άρωμα της λεμονιάς είναι παντού.

Με οδηγό μας την άνοιξη, σας μεταφέρουμε σε ένα ξεχωριστό retreat, διώχνοντας τον χειμώνα με πεζοπορία, διαλογισμό και άφθονο χρόνο στην παραλία.  Μαζεύουμε λεμόνια από τον αιωνόβιο ελαιώνα μας και ακολουθούμε τη διαδικασία αξιοποίησης κάθε μέρους του λεμονιού, από την παρασκευή λεμονάδας μέχρι σαπουνιών, ψημένων τοπικών εδεσμάτων και γλυκών, μέχρι την εξερεύνηση των πολύτιμων ιδιοτήτων του στην αρωματοθεραπεία και τα λικέρ. 

 

 

Είμαστε υπερήφανοι για την ιδιαίτερη σχέση μας με το νησί, η οποία προσφέρει στους επισκέπτες μας μια μοναδική ματιά στον μυστικό, καθημερινό και αυθεντικό τρόπο ζωής των ελληνικών νησιών και τη φιλοξενία που οι Έλληνες κατέχουν τόσο καλά.  

Σας καλωσορίζουμε να συμμετάσχετε στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο των φίλων μας και να ανακαλύψετε μαζί μας την κρυμμένη ομορφιά του νησιού της Άνδρου και τις έντονες χαρούμενες στιγμές της παρέας και της επικοινωνίας.

 

 

Οι επισκέπτες θα μείνουν σε πανεμορφες νησιώτικες βίλες στην εύφορη κοιλάδα των Λειβαδίων - ένα χωριό που δεν θα μπορούσε να είναι πιο αυθεντικό, ενώ θα συμμετέχουν σε επιμελημένες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον τρύγο και τα λεμόνια.

 

Τι να περιμένετε:

  • Υπέροχα σπίτια
  • Μαθήματα Μαγειρικής
  • Επισκέψεις σε μουσεία
  • Πεζοπορίες στο νησί
  • Παραλίες που κόβουν την ανάσα
  • Τοπικές Προσωπικότητες

 

Οι 3 γυναίκες που ηγούνται του retreat είναι: η Δέσποινα Γιανοπούλου Λάντερς, η Μέλια Τατάκη και η Ναταλία Χριστοδούλου, όλες επιχειρηματίες, με ταλέντο στα ταξίδια, το φαγητό, τη φύση, την επανεφεύρεση, την καινοτομία και την εσωτερική διακόσμηση. Πολύχρονοι φίλοι και γείτονες, έχουν συνδυάσει τις συμπληρωματικές τους δεξιότητες και έχουν μοιραστεί την αγάπη τους για το γέλιο και την αγάπη τους για το νησί της Άνδρου για να δημιουργήσουν αυτά τα καταφύγια.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.oliveandloveretreats.com ή επικοινωνήστε μέσω email: [email protected] και instagram: @oliveandloveretreats.

 

Η διαμονή περιλαμβάνει:

Η Villa Perivoli, ένα αρχοντικό 200 ετών που ανακαινίστηκε με μεγάλη επιμέλεια, ώστε να διατηρηθούν όλα τα παραδοσιακά και μοναδικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, τους χοντρούς πέτρινους τοίχους, τις καμάρες, τις ψηλές οροφές και τα παλιά τζάκια, μετατρέποντάς το σε μια άνετη και κομψή πολυτελή βίλα με μοντέρνα αίσθηση και κορυφαίες ανέσεις.

 



 

 

Touchstone House, μια αγροικία του 18ου αιώνα, που ανήκει στην αείμνηστη Ελληνίδα ηθοποιό Ειρήνη Παπά. Μια πρόσφατη αλλαγή ιδιοκτησίας έφερε μαζί της ένα νέο όραμα και τη δημιουργική συνεργασία της αρχιτέκτονας Ελίνας Λούκου και της Μέλιας Τατάκη. Η κομψή, εννοιολογική και κομψή προσέγγισή του στους εσωτερικούς χώρους επαναπροσδιορίζει την έννοια του παραδοσιακού ελληνικού σικ και κέρδισε τον πρώτο Έπαινο στα Greek Architecture Awards 2022 για το μοναδικό του σχεδιασμό.

 

 

 

Οι Βίλες είναι μεγάλες, με όμορφα υπνοδωμάτια και μπάνια, κουζίνα και πολλούς χώρους καθιστικού, πισίνες, αίθρια και κόγχες. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στους τεράστιους κήπους και να απολαύσουν τα πολλά λουλούδια, οπωροφόρα και ελαιόδεντρα.

Αυτό το καταφύγιο περιορίζεται στα 10 άτομα με κρατήσεις διαθέσιμες με σειρά προτεραιότητας.