Lemons & Laughter Retreat | 20-23 Απριλίου 2023

Lemons & Laughter Retreat | 20-23 Απριλίου 2023
19 Μαρτίου 2023

Εναλλακτικές διακοπές στο νησί της Άνδρου

Αποκτήστε μία ξεχωριστή εμπειρία που θα ανοίξει το μυαλό και την καρδιά σας απολαμβάνοντας την μαγεία της νησιώτικης ζωής.

Ξεφύγετε από την καθημερινότητα και ζήστε χαλαρωτικές διακοπές σε πολυτελείς βίλες, με νόστιμη τοπική κουζίνα και εποχιακές δραστηριότητες στην καρδιά της Άνδρου.

Το Lemons and Laughter retreat είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκουραστείτε και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο, απολαμβάνοντας την φύση. 

 

 

Η Άνδρος έχει μακρά παράδοση στην καλλιέργεια λεμονιών. Ένα απαραίτητο συστατικό της μεσογειακής κουζίνας που τονώνει και εξισορροπεί μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, τόσο αλμυρών όσο και γλυκών. Ανακαλύψτε τις πολλαπλές χρήσεις του λεμονιού, από γλυκά του κουταλιού μέχρι ροφήματα και λικέρ μέχρι αιθέρια έλαια για αρωματοθεραπεία.

Ξεφύγετε από την καθημερινότητα και ζήστε διαφορετικές εμπειρίες όπως: Συγκομιδή λεμονιών, επιδείξεις σεφ, πολιτιστικές περιηγήσεις με ξεναγήσεις, πεζοπορίες σε μονοπάτια και παραλίες που κόβουν την ανάσα. 

 

 

Οι επισκέπτες θα μείνουν σε πανεμορφες νησιώτικες βίλες στην εύφορη κοιλάδα των Λειβαδίων - ένα χωριό που δεν θα μπορούσε να είναι πιο αυθεντικό, ενώ θα συμμετέχουν σε επιμελημένες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον τρύγο και τα λεμόνια.

 

Τι να περιμένετε:

  • Υπέροχα σπίτια
  • Μαθήματα Μαγειρικής
  • Επισκέψεις σε μουσεία
  • Πεζοπορίες στο νησί
  • Παραλίες που κόβουν την ανάσα
  • Τοπικές Προσωπικότητες

 

 

Οι 3 γυναίκες που ηγούνται του retreat είναι: η Δέσποινα Γιανοπούλου Λάντερς, η Μελία Τατάκη και η Ναταλία Χριστοδούλου, όλες επιχειρηματίες, με ταλέντο στα ταξίδια, το φαγητό, τη φύση, την επανεφεύρεση, την καινοτομία και την εσωτερική διακόσμηση. Πολύχρονοι φίλοι και γείτονες, έχουν συνδυάσει τις συμπληρωματικές τους δεξιότητες και έχουν μοιραστεί την αγάπη τους για το γέλιο και την αγάπη τους για το νησί της Άνδρου για να δημιουργήσουν αυτά τα καταφύγια.

 

 

Στόχος τους είναι να αναδείξουν πολλές πτυχές της Άνδρου και να κάνουν αυτό το νησί βασικό προορισμό για τον εκλεπτυσμένο και απαιτητικό ταξιδιώτη. Οι επισκέπτες θα συναντήσουν τα πολλά φυσικά τοπία και τις υπέροχες ομορφιές αυτού του πλούσιου νησιού με τη μακρά ναυτιλιακή του ιστορία και παράδοση και τις προσωπικότητες που έχουν κάνει την Άνδρο το σπίτι τους.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.oliveandloveretreats.com ή επικοινωνήστε μέσω email: [email protected] και instagram: @oliveandloveretreats.

 

Η διαμονή περιλαμβάνει:

Η Villa Perivoli, ένα αρχοντικό 200 ετών που ανακαινίστηκε από την ίδρυση με μεγάλη επιμέλεια, ώστε να διατηρηθούν όλα τα παραδοσιακά και μοναδικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. τους χοντρούς πέτρινους τοίχους, τις καμάρες, τις ψηλές οροφές και τα παλιά τζάκια, μετατρέποντάς το σε μια άνετη και κομψή πολυτελή βίλα με μοντέρνα αίσθηση και κορυφαίες ανέσεις.

 



 

 

Touchstone House, μια αγροικία του 18ου αιώνα, που ανήκει στην αείμνηστη Ελληνίδα ηθοποιό Ειρήνη Παπά. Μια πρόσφατη αλλαγή ιδιοκτησίας έφερε μαζί της ένα νέο όραμα και τη δημιουργική συνεργασία της αρχιτέκτονας Ελίνας Λούκου και της Μέλιας Τατάκη. Η κομψή, εννοιολογική και κομψή προσέγγισή του στους εσωτερικούς χώρους επαναπροσδιορίζει την έννοια του παραδοσιακού ελληνικού σικ και κέρδισε τον πρώτο Έπαινο στα Greek Architecture Awards 2022 για το μοναδικό του σχεδιασμό.

 

 

 

Οι Βίλες είναι μεγάλες, με όμορφα υπνοδωμάτια και μπάνια, κουζίνα και πολλούς χώρους καθιστικού, πισίνες, αίθρια και κόγχες. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στους τεράστιους κήπους και να απολαύσουν τα πολλά λουλούδια, οπωροφόρα και ελαιόδεντρα.

Αυτό το καταφύγιο περιορίζεται στα 10 άτομα με κρατήσεις διαθέσιμες με σειρά προτεραιότητας.