7° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2021

7° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2021
26 Αυγούστου 2021

Ολοκληρώθηκε το 7° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2021

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20 Αυγούστου το 7° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούλγαρη.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Αντωνέλλος, Μαρία Λαμπριάδου

Για άλλη μια χρονιά, οι κάτοικοι της Άνδρου και οι επισκέπτες του νησιού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικές δημιουργίες υψηλού επιπέδου, στο μοναδικής ομορφιάς ανοιχτό θέατρο της Χώρας.

Ξεχωριστές συναυλίες (Νατάσσα Μποφίλιου, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ – ΣΤΙΧΟΙΜΑ) θεατρικές παραστάσεις (Ορέστης, Οθέλλος, Νικήρατος), εκδηλώσεις τοπικών φορέων (Μουσικός Σύλλογος Άνδρου (ΜΟΥ.Σ.Α.) ΚαΪρειος Βιβλιοθήκη, Ίδρυμα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη Άνδρου) αλλά και δραστηριότητες για παιδιά από το θέατρο Σκιών Αλέξανδρου Μελισσηνού, αποτέλεσαν πόλο έλξης για το κοινό, τοποθετώντας για άλλη μια χρονιά την Άνδρο στο επίκεντρο του πολιτιστικού καλοκαιριού.

Η διοργάνωση έγινε από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου”, με την υποστήριξη Ανδριωτών και μη χορηγών και την αρωγή του Δήμου Άνδρου. Η ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου» ευχαριστεί τους εθελοντές και τους εργαζομένους του Φεστιβάλ που για άλλη μια χρονιά συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ τηρήθηκαν υποδειγματικά όλοι οι υγειονομικοί κανονισμοί για την προστασία από την COVID-19.

H μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, ο ενθουσιασμός των καλλιτεχνών, των εργαζομένων, των εθελοντών, των θεατών αλλά και όλων των Ανδριωτών, αποτελούν τη βάση και την κινητήριο δύναμη για να σχεδιάσουμε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, για το καλοκαίρι του 2022, που ελπίζουμε να γίνει με πιο εύκολες συνθήκες και μακριά από την πανδημία.

Εις το επανιδείν!

Andros Festival