Τα Beach Bars στην Άνδρο που αξίζει να επισκεφτείς

Τα Beach Bars στην Άνδρο που αξίζει να επισκεφτείς
04 Αυγούστου 2022

Αν για φέτος το καλοκαίρι έχετε επιλέξει την Άνδρο για τις διακοπές σας, έχουμε 10 beach bars που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε.

Σας παρουσιάζουμε εδώ μερικά από τα καλύτερα beach bars της Άνδρου για μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές στην παραλία από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

Kaliva Beach Bar - Άγιος Πέτρος

Ένα από τα πιο γνωστά Beach bar της Άνδρου βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού στην παραλία του Αγίου Πέτρου και ακούει στο όνομα Kaliva. Ιδανικό για all day παρεΐστικες καταστάσεις. Ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα boho chic σκηνικό απολαμβάνοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ ποιοτικό καφέ, δροσερά Cocktails, snacks και υπέροχη ποικιλία κρασιών. Η Kaliva beach bar είναι εύκολα προσβάσιμη και διαθέτει αρκετά μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Facebook: Kaliva Beach Bar “Andros”

Instagram: kaliva_beach

 

Copper Beach Bar - Χαλκολιμιώνας

Ιδανική επιλογή για όλα τα γούστα! Ξεκινήστε με ένα ήρεμο και χαλαρό μπανάκι και αφεθείτε στις αναπαυτικές ξαπλώστρες του Copper beach bar εκεί που σκάει το κύμα της παραλίας Χαλκολιμνιώνα και όταν αρχίσει να πέφτει ο ήλιος, συνεχίστε με ένα δροσιστικό κοκτέιλ και αφεθείτε στη μουσική γιατί το πάρτι μόλις ξεκινά. Μουσική, χορός, cocktails και ένα ηλιοβασίλεμα που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.

Facebook: Copper Beach Bar

Instagram: copper_beach_bar

 

Αpothikes Beach Bar - Αποθήκες

Το Αpothikes beach bar Βρίσκεται στην παραλία Αποθήκες της Άνδρου και σας υποδέχεται με χαλαρή και Boho διάθεση. Ιδιαίτερη διακόσμηση, πρωτότυπο μενού με διαφορετικές γεύσεις φαγητών και αρκετές επιλογές ποτών και cocktail. Το beach bar διαθέτει επίσης ναργιλέδες και πούρα.

Facebook: Apothikes Beach Bar

Instagram: apothikes_beachbar

 

Gold Beach Bar - Χρυσή Άμμος

To Gold beach bar Βρίσκεται στην παραλία Χρυσή Άμμος και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή beach bar του νησιού και αγαπημένο στέκι της νεολαίας αλλά και για τις οικογένειες. Κύριο χαρακτηριστικό του η δυνατή μουσική που δίνει ρυθμό στην παραλία ολόκληρη την ημέρα. Χορός, διασκέδαση στην χρυσαφένια αμμουδιά και ατελείωτες βουτιές στα καταγάλανα νερά της παραλίας. Το Gold beach bar σας προσφέρει επίσης καφέ, snacks και ποτά.

Instagram: gold.beach

 

Wesurfin' - Κυπρί

Το Wesurfin' beach bar Βρίσκεται στην παραλία Κυπρί της Άνδρου και σας υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στις αναπαυτικές ξαπλώστρες μπροστά από τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας και να δοκιμάσετε τις δροσιστικές προτάσεις του beach bar ή τα εδέσματα του We Surfin Resto. Για τους πιο τολμηρούς μπορείτε να κάνετε μαθήματα wind Surf, Sup, water ski και wakeboard.

Facebook: Wesurfin

Instagram: wesurfin_andros

 

Kolona Beach Bar - Μπατσί

Το Kolona Beach bar Σας υπόσχεται μία μέρα χαλάρωσης και απόλαυσης. Αναπαυτικές ξαπλώστρες, δροσιστικά cocktails, χαλαρή μουσική και το καλύτερο; H θέα στο Μπατσί. Η τοποθεσία του ιδανική καθώς βρίσκεται σε έναν μικρό κολπίσκο και έτσι τις περισσότερες φορές είναι προστατευμένο από τα μελτέμια του Αυγούστου. Η παραλία είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη ακόμη και με τα πόδια για όσους μένουν στο γραφικό ψαροχώρι.

Facebook: Kolona Beach Andros

Instagram: kolonabeach

 

Mylos beach bar - Κόρθι

Mylos beach bar, Ένα ξεχωριστό beach bar στον όρμο Κορθίου σας καλεί να ζήσετε μία πραγματικά all day εμπειρία. Ξεκινήστε με ένα πλούσιο πρωινό πάνω στη θάλασσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο απολαμβάνοντας ζεστά pancakes,waffles και scrambled eggs. Στη συνέχεια, αφεθείτε στις μοναδικού τύπου design ξαπλώστρες και απολαύσετε το μπανάκι σας. Μέχρι τη δύση του ηλίου, το Mylos Beach bar σας προσφέρει δροσερά κοκτέιλ, ποιοτικό καφέ και λαχταριστά snacks όπως τα δημοφιλή Black Angus Burgers, Submarines sandwich και τα special Hot Dog.

Instagram: andros4allseason_mylosbeachbar

 

Zorgos Beach Bar - Ζόρκος

Σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού τον Ζόρκο, θα βρείτε και το ομώνυμο και φιλικό beach bar. Χαλαρώστε και απολαύστε το πλούσιο μενού του Zorkos beach bar Κάτω από τις ομπρέλες του αγναντεύοντας τα μοναδικά κρυστάλλινα νερά της παραλίας και το τοπίο που μοιάζει άγριο και εξωτικό. Δοκιμάστε καφέ, cocktails, ποτά και γευστικά snacks.

Instagram: zorgosbeachbar

 

The Rock Andros - Παραπόρτι

Σε μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες για μπάνιο στην παραλία Παραπόρτι με θέα την Χώρα της Άνδρου, βρίσκεται το beach bar The Rock. Εύκολα προσβάσιμο με τα πόδια από τα σκαλάκια της Χώρας αλλά και με αυτοκίνητο. Χαλαρώστε στις αναπαυτικές ξαπλώστρες και δοκιμάστε λαχταριστά burger, club sandwich, Hot Dog και δροσερές σαλάτες. Η μουσική του The Rock θα κάνει ακόμα πιο ευχάριστη την μέρα σας στην παραλία.

Facebook: The Rock Andros

Instagram: therock_andros