Ολοκληρώθηκε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

Ολοκληρώθηκε το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου
29 Αυγούστου 2022

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου

Για 8η χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παντελή Βούλγαρη, παρουσίασε τις σημαντικότερες θεατρικές και μουσικές παραγωγές της εφετινής χρονιάς, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών και σχημάτων, όπως η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Άρης Μπινιάρης, ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Σίσσυ Τουμάση, ο Γιάννης Κότσιρας, η Αργυρώ Χιώτη, ο Αιμιλίος Χειλάκης, η Αθηνά Μαξίμου, η Μυρτώ Αλικάκη, η Γιώτα Νέγκα, ο Αναστάσης Ροϊλός, η Μάρθα Φριντζήλα, η Αυστραλή σκηνοθέτις Wendy Beckett, η ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, η θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος», ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου (ΜΟΥ.Σ.Α.) κ.α. Επίσης, μια σημαντική στιγμή για το Φεστιβάλ ήταν η ομιλία της ιστορικού, καθηγήτριας του Ε.Κ.Π.Α Μαρίας Ευθυμίου, που διοργανώθηκε από την Καΐρειο Βιβλιοθήκη.

Όλες οι εκδηλώσεις αγκαλιάστηκαν θερμά από το κοινό της Άνδρου, κατοίκους και επισκέπτες, που μετά τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας γέμισαν και πάλι το Ανοιχτό Θέατρο της Χώρας.

Η διοργάνωση έγινε από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου”, με την υποστήριξη Ανδριωτών και μη χορηγών και την αρωγή του Δήμου Άνδρου. Η ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου» ευχαριστεί τους εθελοντές και τους εργαζομένους του Φεστιβάλ που για άλλη μια χρονιά συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του.

Με τη δύναμη που μας δίνει η ανταπόκριση του κοινού αλλά και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων καλλιτεχνών και όλων όσων εργάστηκαν για το Φεστιβάλ, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι, στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. 

 

Φωτογραφίες: Μαρία Λαμπριάδου

 

Andros Festival